Easy Mama | FLOAT x SUHK MAMA

Easy Mama | FLOAT x SUHK MAMA

Raskauden aikana on erityisen tärkeää pitää huolta sekä fyysisestä, että henkisestä hyvinvoinnista. FLOAT ja SUHK Mama ovat luoneet yhdessä paketin, jonka avulla voimme osaltamme tehdä raskausajasta mahdollisimman miellyttävää ja auttaa äitejä nauttimaan ainutlaatuisesta ajasta.

Paketti sisältää kolme äitiyshierontaa ja kolme rentoutuskelluntaa. Sekä äitiyshieronta, että kellunta sopii oikein hyvin myös raskauden jälkeisen ajan palautumiseen.

Lue lisää EasyMama-paketista

Raskaus tuo tullessaan monenlaisia uusia tuntemuksia omassa kehossa. Muuttuva kehon painopiste aiheuttaa usein lihasjännityksiä ja kiputiloja erityisesti lantion ja alaselän alueelle, sekä niska-hartiaseudulle. Raskausajan hieronnalla voidaan löytää näitä ongelmakohtia ja hoitaa niitä äidille miellyttävissä asennoissa.

Myös rentoutuskellunnalla voidaan helpottaa raskausaikaa. Kelluttavassa suolavedessä selkäranka pääsee oikenemaan luonnolliseen asentoonsa ja kehon syvät tukilihaksetkin pääsevät rentoutumaan. Rentoutuskellunta laskee tutkitusti myös verenpainetta, vähentää stressihormoni kortisolin määrää ja auttaa nukkumaan paremmin. Raskaana olevat kertovat usein kellunnan myös vahvistavan yhteyttä vauvaan. Kellunta-altaan kohtumaisessa tilassa raskaana oleva voi kokea ikään kuin jakavansa ja peilaavansa samankaltaista kokemusta vauvan kanssa.

SUHK Maman hoidossa käytetään raskaushierontaan tarkoitettuja erityistyynyjä, joiden avulla asento pystytään tukemaan ja näin olo säilyy rentona koko hoidon ajan. Kellunnassa raskaana oleva saa tuntea kaipaamaansa keveyttä painottomassa tilassa. Kellunta-altaassa vettä on vain noin 30 senttiä, mutta suolaa niin paljon, ettei mitään kehon lihaksia tarvita sen kannatteluun. Useimmat raskaana olevat voivat kellua selällään, mutta Floatilla saat myös kelluntatukia, joiden avulla onnistuu kellunta kyljellään tai mahallaankin.

Paketti on voimassa vuoden ja sen kelluntoja/hierontoja voi myös käyttää raskausajan jälkeen.

SUHK Mama palvelee useissa toimipisteissä Helsingissä ja Espoossa. Floatilla on kaksi kelluntakeskusta – Kalliossa ja iso roballa. Floatin kelluntakeskukset ovat avoinna viikon jokaisena päivänä.

Kellunnasta raskausaikana voit lukea lisää täältä