Koronatiedote

Haluamme olla osa koronaepidemian ratkaisua, emme ongelmaa. Siksi sekä Float Kallio, että Float Roba pysyvät toistaiseksi suljettuna. Tilanne on meille vaikea, kuten se on monelle muullekin. Emme tiedä milloin voimme jälleen avata. Toivomme, että kun avaamme taas ovemme, voimme palkata lomautetut työntekijämme ja jatkaa toimintaamme mahdollisimman normaalisti.

Vielä vaikeampi tilanne tulee kuitenkin olemaan sairaaloissa, joiden työntekijät tulevat lähiviikkojen ja kuukausien aikana kohtaamaan ennennäkemättömiä paineita.

Verkkokaupassamme on toistaiseksi kaikki kellunnat ja paketit 20% alennuksessa. Jokaista kahta myytyä kelluntaa kohti lahjoitamme yhden kellunnan pääkaupunkiseudun terveydenhuollossa toimiville työntekijöille. Ostaessasi siis esimerkiksi kaverikellunnan, mahdollistat samalla rentoutushetken jollekin hoitajalle, lääkärille tai muulle terveydenhuollon ammattilaiselle koronaviruksen aiheuttaman kriisin jälkeen.

On varmaa, että nuo ammattilaiset kaipaavat tämän koitoksen jälkeen paljon lepoa.

Mikäli sinulla on lahjakortti joka on mennyt tai menossa vanhaksi koronaepidemian aikana, saat lahjakortillesi lisää voimassaoloaikaa automaattisesti. Tervetuloa kellumaan sitten, kun avaamme jälleen ovemme.