Tulisitko meille töihin?

ETSIMME 2-3 osa-aikaista työntekijää aloittamaan työt Float Kalliossa ja Roballa elokuun lopulla tai syyskuun alussa.

Floatin toimipisteet Kalliolla ja Roballa ovat yli viiden vuoden ajat tarjonneet asiakkailleen rentoutusta, stressinhoitoa ja aistiärsykkeettömyyttä. Asiakkaista huolta pitävät kelluttajat ovat meidän hommassa ehkä se tärkein juttu ja Floatilla onkin aina ollut kasassa tosi hyvä porukka.

Miksi meille?

Kaikki firmathan tietysti aina sanovat, että asiakas on niille tärkein. Me haluamme, että kellumaan tuleva ihminen kokee olonsa tervetulleeksi ja viihtyy tiloissamme ja meidän kanssamme. Mielestämme parasta asiakaspalvelua on sellainen, jossa unohdetaan perinteinen asiakaspalvelija-asiakas-jaottelu ja ollaan vaan ihmisiä. Voit olla oma mukava itsesi ja tehdä meillä vierailemaan tulevan ihmisen olon mukavaksi. 

Meidän plussapuolia (meidän mielestä)

  • Me myydään rentoutta, keskittymistä ja palautumista. Meidän asiakkaamme on tosi ihania tyyppejä, jotka kokevat kellunnan tärkeäksi tavaksi vähentää stressiä ja löytää rentoutta elämään. Illalla saa paremmin unta kun on viettänyt päivän tällaisten asioiden parissa, eikä ole yrittänyt myydä ihmisille jotain sellaista, jota he eivät oikeasti tarvitse tai joka päätyy yhden käytön jälkeen kaatopaikalle. 
  • Meille on tosi tärkeää, että ihmiset viihtyvät meillä töissä ja haluamme, että meidän työntekijöillä on elämää myös työn ulkopuolella.
  • Ilmaisia kelluntoja 🙂

Millaista ihmistä haemme osa-aikaiseen työhön?

  • Toivomme, että olet empaattinen ja hyvä tyyppi. Mitään erityisosaamista ei tarvita, mutta kerro toki, jos sinulta jotain sellaista löytyy. (esim. jos harrastat valokuvaamista, koodausta tai dj-hommia, haluamme kuulla
  • Ihan helppoa duunia tää ei silti aina ole. Me opetamme kaiken mitä työntekijän kuuluu osata, mutta olethan itsenäinen ja ahkera. Meillä saa vapautta, mutta vastuuta on myös osattava kantaa. 
  • Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että kanssasi on kiva tehdä töitä. Yleensä meistä on kiva tehdä sellaisten ihmisten kanssa töitä, joiden kanssa hommat sujuu jouhevasti, mutta hyvällä meiningillä. 

Palkkauksesta:

Me haluamme, että meidän maksama palkka mahdollistaa hyvän ja monipuolisen elämän elämisen Helsingin hinnoillakin. 

_______________________________________________

Lähetä cv ja vapaamuotoinen hakemus sivun alla olevan boksin kautta tai osoitteeseen we@wefloat.fi. Haku on voimassa 15.8. saakka ja työt alkavat elo-syyskuun vaihteessa. 

Mikä on FLOAT?

Float Center Helsinki Oy on hyvinvointialan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen rentouttavan lepohetken stressaavasta arjesta, hoitoa unettomuuteen ja kipuihin, sekä mahdollisuuden palautumiseen. Rentoutuminen vaatii kaksi asiaa; liikkeen pysäyttämistä ja aistiärsykkeiden minimointia. Tämä hoidetaan meillä kelluntatankin avulla.nnMeillä on Helsingissä kaksi kelluntakeskusta, Float Kallio ja Float Roba. Kalliossa olemme kelluttaneet ihmisiä jo vuodesta 2017, Roballa noin kaksi vuotta. Kelluttajia meillä on kymmenkunta ja hallinnollista työtä, markkinointia, viestintää ym hommia meillä hoitaa 2-3 henkeä, vähän tilanteesta riippuen.

Työskentelemisen perusajatus Floatilla

Inhimillisyys

Suhtaudumme asiakkaisiin meille tulevina vieraina, joskus jopa kavereina. Esittelemme itsemme asiakkaille, joita emme ole ennen tavanneet, aivan kuten esittelemme itsemme kenelle tahansa ihmisille, joita emme ole ennen tavanneet. Kohtaamme ihmiset katsomalla heitä silmiin ja olemalla heistä ja heidän hyvinvoinnistaan aidosti kiinnostuneita. Jokainen tietää, miltä tuntuu kuunnella puhelinmyyjän ulkoa opeteltua myyntipuhetta. Siitä ei oikein jää mitään käteen ja tulee tunne, että on asiakkaana vain yksi sarake hänen excel-taulukossaan. Tämmöinen ei ole kivaa kenestäkään.

Rentous

Kelluttajana ensisijainen roolisi ei ole toimia liikennepoliisina, joka koordinoi asiakkaiden liikkumista mahdollisimman tehokkaasti huoneisiin ja sieltä pois. Ensisijainen roolisi on mahdollistaa kellujille rentouttava kokemus. Välillä työssä tulee kiire, mutta tätä ei pidä asiakkaille välittää. Me myymme hiljaisuutta, rauhaa ja rentoutta – tämän tulee heijastua myös meistä.

Itsenäisyys

Meillä ei tarvitse piiloutua sääntöjen tai byrokratian taakse. Tämä ei tietysti tarkoita, etteikö joitain sääntöjä olisi, vaan sitä, että kelluttajalla on laajat mahdollisuudet tehdä päätöksiä itsenäisesti. Haluamme, että asiakkaat lähtevät meiltä tyytyväisinä ja asiakastilanteessa oleva kelluttaja tietää parhaiten, mitä tämä kulloinkin vaatii. Perusperiaate esimerkiksi on, että asiakkaalle tarjotaan yksi kahvi tai tee, mutta voit myös tehdä tilanteessa päätöksen tarjota asiakkaalle vaikka kolmea eri teetä, mikäli koet sen tilanteessa järkeväksi. n nItsenäisyyden ja itsenäisen päätöksenteon periaate ulottuu myös asiakastilanteiden ulkopuolelle. Mikäli huomaat jonkin asian olevan epäkunnossa, mieti, voisitko itse hoitaa asian (jos vaikkapa asiakaskäytössä olevan vesiastian hana vuotaa, etsi ruuvimeisseli ja kiristä ruuvi, joka hanan tiivistää). n nKaikessa yksinkertaisuudessaan kelluttajan tehtävänä on pitää paikat kunnossa ja asiakkaat tyytyväisinä. Se, millaisia ratkaisuja teet tämän tehtävän täyttämiseksi on pitkälti sinun itsenäisen päätöksenteon varassa. Ohjeita ja sääntöjä on, mutta niiden tarkoituksena on tukea tämän tehtävän täyttämistä, eikä niitä ole tarkoitus lukea kuin piru raamattua.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.