Float rekryää kesäksi

ETSIMME yhtä osa-aikaista työntekijää kesän ajaksi sekä kahta kesäseteliin oikeutettua nuorta kesätyöläistä.


Oletko aina haaveillut, että pääsisit joskus tekemään kelluttajan työtä? Tähän harvinaislaatuiseen joukkoon olisi haussa lisävoimaa kesän ajaksi ja ehkä pidempääkin. Etsimme osa-aikaista työntekijää, joka voisi tehdä 2-3 vuoroa viikossa kesän ajan. On mahdollista myös, että töitä on kesän jälkeenkin. 

Kesäsetelillä tulevat nuoret taas työskentelevät kahden viikon jakson ja 30 tuntia viikossa. Etsimme nuoria työskentelemään heinä- ja elokuulle.

Miksi meille?

Kaikki firmathan tietysti aina sanovat, että asiakas on niille tärkein. Me haluamme, että kellumaan tuleva ihminen kokee olonsa tervetulleeksi ja viihtyy tiloissamme ja meidän kanssamme. Mielestämme parasta asiakaspalvelua on sellainen, jossa unohdetaan perinteinen asiakaspalvelija-asiakas-jaottelu ja ollaan vaan ihmisiä. Voit olla oma mukava itsesi ja tehdä meillä vierailemaan tulevan ihmisen olon mukavaksi. 

Millaista ihmistä haemme osa-aikaiseen työhön?

 • Toivomme, että olet empaattinen ja mukava tyyppi. Mitään erityisosaamista ei tarvita, mutta kerro toki jos sinulta jotain sellaista löytyy. 
 • Helppoa duunia tää ei silti aina ole. Me opetemme kaiken mitä työntekijän kuuluu osata, mutta olethan itsenäinen ja ahkera. Meillä saa vapautta, mutta vastuuta on myös osattava kantaa. 
 • Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että sinun kanssa on kiva tehdä töitä. Yleensä meistä on kiva tehdä sellaisten ihmisten kanssa töitä, joiden kanssa hommat sujuu jouhevasti, mutta hyvällä meiningillä. 

Palkkauksesta:

Me haluamme, että meidän maksama palkka mahdollistaa hyvän ja monipuolisen elämän elämisen Helsingin hinnoillakin. 

Lähetä cv ja vapaamuotoinen hakemus sivun alla olevan boksin kautta tai osoitteeseen we@wefloat.fi. Haku on voimassa 11.5.2022 asti tai kun sopiva henkilö löytyy, joten tämän kanssa ei kannata jäädä liikaa aikailemaan.

_______________________________________________

Kesätyöntekijäksi Floatiin kesäsetelillä

Eikö niin, että olet salaa toivonut ensimmäisen kesätyöntekijän tittelisi olevan kelluttaja? Olemme hyvinvointialan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen rentouttavan lepohetken stressaavasta arjesta, hoitoa unettomuuteen ja kipuihin, sekä mahdollisuuden palautumiseen.  Haluaisimme antaa työkokemusta ensi kesäksi kahdelle helsinkiläisnuorelle, jolla on mahdollisuus kesäseteliin. Meillä on kaksi toimipistettä – Float Kallio ja Float Roba – ja kesätyöntekijät tulevat työskentelemään jommassa kummassa tai molemmissa toimipisteissa. Ajatuksena on, että työjaksot kestävät kaksi viikkoa.

Millaista kesätyöntekijää haemme?

 • Haluamme palkata kaksi helsinkiläistä nuorta ensimmäiseen kesätyöpaikkaansa.
 • Toivomme, että olet ennen kaikkea empaattinen ja mukava tyyppi.
 • Mutta tosiaan, toistetaan vielä: Työkokemusta ei vaadita. Meistä olisi oikeastaan aika mahtava juttu jos pystyisimme tarjoamaan sulle elämäsi ensimmäisen työpaikan.
 • Työ meillä on hauskaa, mutta meidänkin töissä on omat haastensa. Me opetamme kaikki, mitä kesätyöntekijän kuuluu osata, mutta olisi mahtavaa jos olet reipas ja ahkera. 

Millaisen kesätyöpaikan tarjoamme?

 • Kesätyön, jollaista kukaan kaverisi ei varmasti ole koskaan tehnyt. 
 • Aivan ihanat työkaverit ja iloisen työympäristön
 • Työtehtäviä aina asiakaspalvelusta toimitilojemme siistinä pitämiseen ja kahvin/ teen keittämisestä ja tarjoilusta tuotteiden hyllytykseen.
 • 2 viikon työjakson toivomanasi ajankohtana, mutta kuitenkin 27.6.-14.8. välisenä aikana.
 • Töitä olisi 30 tuntia viikossa.

Lähetä cv ja vapaamuotoinen hakemus sivun alla olevan boksin kautta tai osoitteeseen we@wefloat.fi. Haku on voimassa siihen asti kun sopiva henkilö löytyy, joten tämän kanssa ei kannata jäädä liikaa aikailemaan.

Mikä on FLOAT?

Float Center Helsinki Oy on hyvinvointialan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen rentouttavan lepohetken stressaavasta arjesta, hoitoa unettomuuteen ja kipuihin, sekä mahdollisuuden palautumiseen. Rentoutuminen vaatii kaksi asiaa; liikkeen pysäyttämistä ja aistiärsykkeiden minimointia. Tämä hoidetaan meillä kelluntatankin avulla.nnMeillä on Helsingissä kaksi kelluntakeskusta, Float Kallio ja Float Roba. Kalliossa olemme kelluttaneet ihmisiä jo vuodesta 2017, Roballa noin kaksi vuotta. Kelluttajia meillä on kymmenkunta ja hallinnollista työtä, markkinointia, viestintää ym hommia meillä hoitaa 2-3 henkeä, vähän tilanteesta riippuen.

Työskentelemisen perusajatus Floatilla

Inhimillisyys

Suhtaudumme asiakkaisiin meille tulevina vieraina, joskus jopa kavereina. Esittelemme itsemme asiakkaille, joita emme ole ennen tavanneet, aivan kuten esittelemme itsemme kenelle tahansa ihmisille, joita emme ole ennen tavanneet. Kohtaamme ihmiset katsomalla heitä silmiin ja olemalla heistä ja heidän hyvinvoinnistaan aidosti kiinnostuneita. Jokainen tietää, miltä tuntuu kuunnella puhelinmyyjän ulkoa opeteltua myyntipuhetta. Siitä ei oikein jää mitään käteen ja tulee tunne, että on asiakkaana vain yksi sarake hänen excel-taulukossaan. Tämmöinen ei ole kivaa kenestäkään. n

Rentous

Kelluttajana ensisijainen roolisi ei ole toimia liikennepoliisina, joka koordinoi asiakkaiden liikkumista mahdollisimman tehokkaasti huoneisiin ja sieltä pois. Ensisijainen roolisi on mahdollistaa kellujille rentouttava kokemus. Välillä työssä tulee kiire, mutta tätä ei pidä asiakkaille välittää. Me myymme hiljaisuutta, rauhaa ja rentoutta – tämän tulee heijastua myös meistä.

Itsenäisyys

Meillä ei tarvitse piiloutua sääntöjen tai byrokratian taakse. Tämä ei tietysti tarkoita, etteikö joitain sääntöjä olisi, vaan sitä, että kelluttajalla on laajat mahdollisuudet tehdä päätöksiä itsenäisesti. Haluamme, että asiakkaat lähtevät meiltä tyytyväisinä ja asiakastilanteessa oleva kelluttaja tietää parhaiten, mitä tämä kulloinkin vaatii. Perusperiaate esimerkiksi on, että asiakkaalle tarjotaan yksi kahvi tai tee, mutta voit myös tehdä tilanteessa päätöksen tarjota asiakkaalle vaikka kolmea eri teetä, mikäli koet sen tilanteessa järkeväksi. n nItsenäisyyden ja itsenäisen päätöksenteon periaate ulottuu myös asiakastilanteiden ulkopuolelle. Mikäli huomaat jonkin asian olevan epäkunnossa, mieti, voisitko itse hoitaa asian (jos vaikkapa asiakaskäytössä olevan vesiastian hana vuotaa, etsi ruuvimeisseli ja kiristä ruuvi, joka hanan tiivistää). n nKaikessa yksinkertaisuudessaan kelluttajan tehtävänä on pitää paikat kunnossa ja asiakkaat tyytyväisinä. Se, millaisia ratkaisuja teet tämän tehtävän täyttämiseksi on pitkälti sinun itsenäisen päätöksenteon varassa. Ohjeita ja sääntöjä on, mutta niiden tarkoituksena on tukea tämän tehtävän täyttämistä, eikä niitä ole tarkoitus lukea kuin piru raamattua.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
.doc, .xls, .ppt, .pdf, .png, .gif, .jpg, .mpg, .mov, .wmv, .wav, .mp3, .mp4 - MAX 400 Mt
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
.doc, .xls, .ppt, .pdf, .png, .gif, .jpg, .mpg, .mov, .wmv, .wav, .mp3, .mp4 - MAX 400 Mt