Sunday Sessions

Soft Touch Flow™ + äänimaljarentoutus (90 min)

Mariela Sarkiman vetämä Soft Touch Flow™ -tunti on todellinen hemmotteluhetki, jossa yhdistyvät lempeä liike, rauhallinen hengitys sekä itselle tehtävät hieronta- ja akupainantaotteet. Tunti alkaa kehon kireydet sulattavalla lyhyellä lämmittelyosuudella, jonka jälkeen keskitytään kasvojen ilme- ja purulihasten rentouttamiseen itselle tehtävän hieronnan avulla. Lopuksi nautitaan pitkästä, kehon ja mielen harmonisoivasta rentoutuksesta äänimaljojen säestyksellä.

Kaikki osallistujat saavat käyttöönsä ja kotiin viemisiksi ihoa hoitavan Huxley-kasvoöljyn (arvo 43 €).

Osallistujat saavat myös alennuskoodin, jolla he voivat ostaa verkkokaupastamme yhden rentoutuskellunnan alennettuun 49€ hintaan (norm. 67€)

Kenelle:

Soft Touch Flow™ -tunti sopii kenelle tahansa kokonaisvaltaista rentoutumista ja omaa hemmotteluhetkeä kaipaavalle. Liikkeet tehdään pääosin lattialla tai tuolilla istuen, hieronnasta ja äänimaljarentoutuksesta nautiskellaan makuuasennossa.

Milloin:

su 8.8. 

klo 11-12.30 

klo 17.30-19

su 29.8. 

klo 11-12.30 

klo 17.30-19

Missä:

Float Roballa

Varusteet:

Pue päälle tai ota mukaan joustavat vaatteet, joissa on mukava olla ja liikkua. Tunnin aikana ei tule hiki. Paikan päältä löytyy kaikki tarvittava, kuten alustat, torkkupeitot ja vesilasit. Voit halutessasi tuoda oman joogamaton ja juomapullon.

Muuta huomioitavaa:

  • Ovet avataan 15 minuuttia ennen tunnin alkua, saavuthan ajoissa paikalle
  • Tunnin kesto on 90 minuuttia
  • Tunti soveltuu myös niille, joilla on kehollisia rajoitteita, kuten polvi- tai selkävaivoja
  • Tunti soveltuu raskaana oleville

Lisätiedot: www.marielasarkima.com

Miten voin osallistua:

Valitse alta, mihin neljästä sessiosta haluat osallistua. Klikkaamalla sinulle sopivaa aikaa, pääset verkkokauppaamme maksamaan. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi koodin, jota voit vilauttaa tullessasi. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, vaan maksu toimii samalla ilmoittautumisena.

Hinta:

39€ (sis. Soft Touch Flow + Äänimaljarentoutus + Huxley kasvoöljy)