Kesän kolme kelluntaa

169,00 

Paketin kellunnat tulee käyttää syyskuun 2023 loppuun mennessä ja voit kellua sekä Float Kalliolla, että Float Roballa. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jonka yhteydessä on lippusi/lahjakorttisi. Tuossa lipussa/lahjakortissa ei ole hintaa, joten voit antaa sen myös lahjaksi. Rentoutuskellunta aistiärsykkeettömässä tilassa saa aikaan syvän rentoutumisen ja on apu muun muassa rentoutumiseen, stressinhoitoon, palautumiseen ja unettomuuteen. Voit jakaa kolmen kerran kortin ystävien kesken. Rentoutuskellunta kestää 60 minuuttia. Palveluun sisältyy kaikki pyyhkeistä kosmetiikkaan ja pesuaineisiin.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Paketin kellunnat tulee käyttää syyskuun 2023 loppuun mennessä ja voit kellua sekä Float Kalliolla, että Float Roballa. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jonka yhteydessä on lippusi/lahjakorttisi. Tuossa lipussa/lahjakortissa ei ole hintaa, joten voit antaa sen myös lahjaksi.

Rentoutuskellunta aistiärsykkeettömässä tilassa saa aikaan syvän rentoutumisen ja on apu muun muassa rentoutumiseen, stressinhoitoon, palautumiseen ja unettomuuteen. Voit jakaa kolmen kerran kortin ystävien kesken.

Rentoutuskellunta kestää 60 minuuttia. Palveluun sisältyy kaikki pyyhkeistä kosmetiikkaan ja pesuaineisiin.