Easy Mama | FLOAT x SUHK MAMA

349,00 

Float ja SUHK Mama ovat luoneet yhdessä paketin, jonka avulla voimme osaltamme tehdä raskausajasta mahdollisimman miellyttävää ja auttaa äitejä nauttimaan ainutalaatuisesta ajasta.

Paketti sisältää kolme äitiyshierontaa SUHK Mamalla ja kolme rentoutuskelluntaa FLOATilla. Lahjakortit käyvät kaikissa SUHK Maman ja FLOATin toimipisteissä. Sekä kellunta, että SUHK Maman äitiyshieronta sopivat oikein hyvin myös raskauden jälkeisen ajan palautumiseen ja rantoutumiseen.

Lue lisää paketista

SUHK MAMA

Raskaus on naiselle luonnollinen olotila, joka kuitenkin saattaa tuoda tullessaan monenlaisia uusia tuntemuksia omassa kehossa. Raskauden myötä muuttuva kehon painopiste aiheuttaa usein lihasjännityksiä ja kiputiloja erityisesti lantion ja alaselän alueelle, sekä niska-hartiaseudulle. Raskausajan hieronnalla voidaan löytää näitä ongelmakohtia ja hoitaa niitä äidille miellyttävissä asennoissa. Tämä paketti on osa EasyMama-kokonaisuutta, eikä tätä pakettia voi ostaa irrallisena EasyMama-paketista.

Kolme kelluntaa

Kellunta aistiärsykkeettömässä tilassa saa aikaan syvän rentoutumisen ja on apu muun muassa palautumiseen, kivunhallintaan ja unettomuuteen. Voit jakaa kolmen kerran kortin ystävien kesken. Kelluntaan sisältyy kaikki pyyhkeistä kosmetiikkaan ja pesuaineista tarjoiluihin, joten et tarvitse mitään mukaasi. Kellunnat ovat ostohetken jälkeen voimassa vuoden.
Osasto: