Yksi kellunta (joulu)

67,00 

Kellunta-allas on aistiärsykkeetön ympäristö, jossa suolaveteen katoava keho saa täydellisen levon ja jossa mieli luontaisesti tyyntyy meditatiiviseen tilaan. Kellunta saa aikaan syvän rentoutumisen ja on apu muun muassa palautumiseen, kivunhallintaan ja unettomuuteen.   Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jonka liitteenä on PDF-muotoinen lahjakortti/lippu. Lahjakortissa ei ole näkyvissä hintaa, eikä nimeä, joten voit antaa sen lahjaksi. Lahjakortti on ostohetken jälkeen voimassa vuoden ja käy sekä Float Kalliolla, että Float Roballa.

Varastossa

Category:

Kuvaus

Kellunta-allas on aistiärsykkeetön ympäristö, jossa suolaveteen katoava keho saa täydellisen levon ja jossa mieli luontaisesti tyyntyy meditatiiviseen tilaan. Kellunta saa aikaan syvän rentoutumisen ja on apu muun muassa palautumiseen, kivunhallintaan ja unettomuuteen.

 

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jonka liitteenä on PDF-muotoinen lahjakortti/lippu. Lahjakortissa ei ole näkyvissä hintaa, eikä nimeä, joten voit antaa sen lahjaksi.

Lahjakortti on ostohetken jälkeen voimassa vuoden ja käy sekä Float Kalliolla, että Float Roballa.

Lisätiedot

Yksi kellunta

Normaalikellunta, Opiskelijat jat eläkeläiset

Preview
Close