Kesäkellunta

67,00 

Kellunta tulee käyttää syyskuun 2023 loppuun mennessä ja voit kellua sekä Float Kalliolla, että Float Roballa. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jonka yhteydessä on lippusi/lahjakorttisi. Tuossa lipussa/lahjakortissa ei ole hintaa, joten voit antaa sen myös lahjaksi. Rentoutuskellunta aistiärsykkeettömässä tilassa saa aikaan syvän rentoutumisen ja on apu muun muassa rentoutumiseen, stressinhoitoon, palautumiseen ja unettomuuteen. Tule kehittämään itseäsi ja keräämään voimia ympäristöön, jossa voit hetkeksi irrottautua täysin. Rentoutuskellunta kestää 60 minuuttia. Et tarvitse mukaasi mitään. Palveluun sisältyy kaikki pyyhkeistä kosmetiikkaan ja pesuaineisiin.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Kellunta tulee käyttää syyskuun 2023 loppuun mennessä ja voit kellua sekä Float Kalliolla, että Float Roballa. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jonka yhteydessä on lippusi/lahjakorttisi. Tuossa lipussa/lahjakortissa ei ole hintaa, joten voit antaa sen myös lahjaksi.

Rentoutuskellunta aistiärsykkeettömässä tilassa saa aikaan syvän rentoutumisen ja on apu muun muassa rentoutumiseen, stressinhoitoon, palautumiseen ja unettomuuteen. Tule kehittämään itseäsi ja keräämään voimia ympäristöön, jossa voit hetkeksi irrottautua täysin.

Rentoutuskellunta kestää 60 minuuttia. Et tarvitse mukaasi mitään. Palveluun sisältyy kaikki pyyhkeistä kosmetiikkaan ja pesuaineisiin.