Jäsenyys

Kellunnasta kannattaa tehdä säännöllinen osa arkea. Näin stressitasot pysyvät helpommin alhaalla ja arki rullaa rennommin.

Jäsenenämme saat edullisimmat kellunnat ja lisäetuja. Määräaikaisuutta on 3 kk ja irtisanomisaika kuukausijäsenyydessä on yksi kuukausi. Käyttämättömät kellunnat vanhenevat vasta kahden vuoden jälkeen, joten voit käyttää niitä rauhassa. Jäsenet voivat tuoda kaverin mukanaan kellumaan sekä ostaa yksittäisiä lahjakortteja hintaan 49€.


Näin liityt Floatin kuukausijäseneksi

  1. Tutustu jäsenyyden etuihin ja ehtoihin. Ne löytyvät tältä sivulta.

  2. Täytä allaoleva lomake.

    Saat pian sähköpostiisi vielä viestin, jossa jäsenyyden ehdot ja edut ovat kootusti.

  3. Laskutus alkaa seuraavan kalenterikuukauden alusta.

    Heti lomakkeen täytettyäsi voit kuitenkin käydä kellumassa jäsenhintaan. Tällöin maksu tapahtuu paikan päällä


Kuukausijäsenyys – 49€/kk

Tasaa rytmisi kuukausijäsenyydellä. Säännöllisyys takaa mielenrauhan ja kellunnasta saat suurimman hyödyn tekemällä siitä tavan.

– Yksi kellunta per kuukausi
– Lisäkellunnat 45€
– Käyttämättömät kellunnat voimassa 2 vuotta
– Kaverit kellumaan hintaan 49 €
– Yksittäiset lahjakortit hintaan 49 €
– Myytävistä tuotteista alennus 20 %

Vuosijäsenyys – 1899€/vuosi

Vuosijäsenyys sisältää yhtä monta kelluntaa kuin vuodessa on viikkoja. Voit kuitenkin käyttää kellunnat valitsemaasi tahtiin ja jos kelluntoja jää käyttämättä, ne ovat voimassa vielä kahden vuoden ajan. Vuosijäsenyyden kellunnat ovat henkilökohtaisia.

– 52 kelluntaa
– Käyttämättömät kellunnat voimassa 2 vuotta
– Kaverit kellumaan hintaan 49 €
– Yksittäiset lahjakortit hintaan 49 €
– Myytävistä tuotteista alennus 20 %
– Jäsenyys solmitaan paikan päällä

Jäsenyyden ehdot

Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle ilman toimittajan (Float Center Helsinki Oy:n) suostumusta. Käyttämättä jääneet kellunnat ovat voimassa kaksi vuotta. Käyttämättömiä kelluntoja ei hyvitetä.

Laskutus:

Kuukausilasku lähetetään kuukauden 1-3 päivä sähköpostilla. Maksuaika 14 päivää.

Hinnat:

Toimittajalla on oikeus tarkastaa hinnoitteluaan. Hinnoittelun muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle kohtuullista aikaa aiemmin, jotta tällä on aikaa reagoida hintojen muutokseen.

Toimittajalla on oikeus pitää toimipisteitään suljettuna 7 kalenteripäivää kuukaudessa toimitilojen kunnostustöiden vuoksi, ilman vaikutusta kuukausijäsenen laskutukseen. Mikäli toimittaja joutuu sulkemaan toimipisteensä pidemmäksi aikaa, kuukausijäsenelle tarjotaan mahdollisuutta irtisanoa jäsenyys välittömästi.

Jäsenyyden asettaminen tauolle:

Kuukausijäsenyyden voi asettaa tauolle enimmillään kolmen kuukauden ajaksi per kalenterivuosi. Ilmoitus tauosta tulee tehdä kirjallisesti (info@wefloat.fi tai we@wefloat.fi).

Sopimus on voimassa toistaiseksi. Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti (info@wefloat.fi tai we@wefloat.fi).


Liity jäseneksi

Tätä ei ole pakko kertoa, mutta jos haluat mahdollisesti meiltä jotain synttäriylläriä, niin sitten kannattaa kyllä.
Lähetämme tähän osoitteeseen laskut ja jäsentiedotteet. Mikäli sinulla ei ole meillä asiakastiliä (digitalbooker), teemme sinulle sellaisen käyttäen tätä osoitetta.
Mikäli jäsenyys tulee yritykselle. Kirjoita tähän laskutustiedot (Y-tunnus, yrityksen nimi, mahdollinen verkkolaskutusosoite)
Jäsenyyden ehdot on kerrottu ylempänä tällä sivulla.