Jäsenyys

Kuukausikellujaksi Floatille. 49€/kk

Floatin jäsenenä saat aina edullisimmat kellunnat itsellesi ja kavereillesi.

Floatin jäsenyys on tie läsnäolevampaan ja rennompaan arkeen. Säännöllisen kellunnan myötä stressitasot pysyvät alhaalla ja kellunnastakin alkaa löytyä uusia puolia. 

Mitä on jäsenyys Floatilla?

Liity jäseneksi

1 ) Tutustu jäsenyyden etuihin ja ehtoihin (alla).

2 ) Täytä ja lähetä alla oleva jäsenyyslomake. Saat pian sähköpostiisi vielä viestin, jossa jäsenyyden ehdot ja edut ovat kootusti.

3 ) Laskutus alkaa seuraavan kalenterikuukauden alusta. Heti lomakkeen täytettyäsi voit kuitenkin käydä kellumassa jäsenhintaan. Tällöin maksu tapahtuu paikan päällä.

Jäsenyyden ehdot

Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle ilman toimittajan (Float Center Helsinki Oy:n) suostumusta. Käyttämättä jääneet kellunnat ovat voimassa kaksi vuotta. Käyttämättömiä kelluntoja ei hyvitetä.

Jäsen voi jakaa kelluntoja muille tai vaihtaa kelluntojaan lahjakorteiksi, kun tilillä on enemmän kuin kolme. Eli jos tilille on kertynyt viisi kelluntaa, voi niitä ottaa lahjakortteina kaksi kappaletta.

Laskutus:

Kuukausilasku lähetetään edeltävän kuukauden 26. päivä sähköpostilla. Maksuaika 14 päivää.

Hinnat:

Toimittajalla on oikeus tarkastaa hinnoitteluaan. Hinnoittelun muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle kohtuullista aikaa aiemmin, jotta tällä on aikaa reagoida hintojen muutokseen.

Toimittajalla on oikeus pitää toimipisteitään suljettuna 7 kalenteripäivää kuukaudessa toimitilojen kunnostustöiden vuoksi, ilman vaikutusta kuukausijäsenen laskutukseen. Mikäli toimittaja joutuu sulkemaan toimipisteensä pidemmäksi aikaa, kuukausijäsenelle tarjotaan mahdollisuutta irtisanoa jäsenyys välittömästi.

Jäsenyyden asettaminen tauolle:

Kuukausijäsenyyden voi asettaa tauolle enimmillään kolmen kuukauden ajaksi per kalenterivuosi. Ilmoitus tauosta tulee tehdä kirjallisesti (info@wefloat.fi tai we@wefloat.fi).

Sopimus on voimassa toistaiseksi. Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti (info@wefloat.fi tai we@wefloat.fi).

Tätä ei ole pakko kertoa, mutta jos haluat mahdollisesti meiltä jotain synttäriylläriä, niin sitten kannattaa kyllä.
Lähetämme tähän osoitteeseen laskut ja jäsentiedotteet. Mikäli sinulla ei ole meillä asiakastiliä (digitalbooker), teemme sinulle sellaisen käyttäen tätä osoitetta.
Jäsenyyden ehdot on kerrottu ylempänä tällä sivulla.