Jäsenyys

Tietoa jäsenyydestä

Kellunnasta kannattaa tehdä säännöllinen osa arkea. Näin stressitasot pysyvät helpommin alhaalla ja arki rullaa rennommin.

Jäsenenämme saat edullisimmat kellunnat ja lisäetuja. Määräaikaisuutta on 3 kk ja irtisanomisaika kuukausijäsenyydessä on yksi kuukausi. Käyttämättömät kellunnat vanhenevat vasta kahden vuoden jälkeen, joten voit käyttää niitä rauhassa. Jäsenet voivat tuoda kaverin mukanaan kellumaan sekä ostaa yksittäisiä lahjakortteja hintaan 49€.

Jäsenyys

Kuukausijäsenyys – 49€/kk

Tasaa rytmisi kuukausijäsenyydellä. Säännöllisyys takaa mielenrauhan ja kellunnasta saat suurimman hyödyn tekemällä siitä tavan.

– Yksi kellunta per kuukausi
– Lisäkellunnat 49€
– Käyttämättömät kellunnat voimassa 2 vuotta
– Kaverit kellumaan hintaan 49 €
– Yksittäiset lahjakortit hintaan 49 €
– Myytävistä tuotteista alennus 20 %

Jäsenyyden ehdot

Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle ilman toimittajan (Float Center Helsinki Oy:n) suostumusta. Käyttämättä jääneet kellunnat ovat voimassa kaksi vuotta. Käyttämättömiä kelluntoja ei hyvitetä.

Laskutus:

Kuukausilasku lähetetään edeltävän kuukauden 26. päivä sähköpostilla. Maksuaika 14 päivää.

Hinnat:

Toimittajalla on oikeus tarkastaa hinnoitteluaan. Hinnoittelun muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle kohtuullista aikaa aiemmin, jotta tällä on aikaa reagoida hintojen muutokseen.

Toimittajalla on oikeus pitää toimipisteitään suljettuna 7 kalenteripäivää kuukaudessa toimitilojen kunnostustöiden vuoksi, ilman vaikutusta kuukausijäsenen laskutukseen. Mikäli toimittaja joutuu sulkemaan toimipisteensä pidemmäksi aikaa, kuukausijäsenelle tarjotaan mahdollisuutta irtisanoa jäsenyys välittömästi.

Jäsenyyden asettaminen tauolle:

Kuukausijäsenyyden voi asettaa tauolle enimmillään kolmen kuukauden ajaksi per kalenterivuosi. Ilmoitus tauosta tulee tehdä kirjallisesti (info@wefloat.fi tai we@wefloat.fi).

Sopimus on voimassa toistaiseksi. Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti (info@wefloat.fi tai we@wefloat.fi).


Liity jäseneksi

Tätä ei ole pakko kertoa, mutta jos haluat mahdollisesti meiltä jotain synttäriylläriä, niin sitten kannattaa kyllä.
Lähetämme tähän osoitteeseen laskut ja jäsentiedotteet. Mikäli sinulla ei ole meillä asiakastiliä (digitalbooker), teemme sinulle sellaisen käyttäen tätä osoitetta.
Jäsenyyden ehdot on kerrottu ylempänä tällä sivulla.