Yrityksille

FLOAT KELLUTTAA MYÖS ORGANISAATIOSI!

Nopeatempoisuuden aiheuttama stressi ja jatkuvan oppimisen vaatimus. Teknologian aiheuttama informaatiotulva ja alituinen tavoitettavissa oleminen. Arki, jossa digitaaliset väylät pommittavat aisteja, ja joka kuormittaa mielen.

Ei ihme jos keskittymiskyky kärsii ja unettomuus vaivaa. Välillä on vaikea löytää aikaa rauhoittumiselle ja palautumiselle.

Floatin kelluntakeskukset ovat tiloja palautumiselle, keskittymiselle ja rauhoittumiselle. Me tarjoamme pysähdyksen, jota jokainen meistä välillä tarvitsee.

Kelluntatankin aistiärsykkeettömässä ympäristössä aivot pääsevät vapautumaan jatkuvasta informaatiotulvasta. Kapasiteetti ongelmanratkaisuun, luovaan ajatteluun ja uusien vaihtoehtojen ideointiin lisääntyy. Kelluntatankki on yhden ihmisen think tank, ajatushautomo.

Lue lisää kellunnasta

Haluaisitko antaa yhteisöllesi mahdollisuuden pysähdykseen?

Täytä allaoleva lomake ja kerro, kuinka monta lahjakorttia haluaisit tilata. Toimitamme lahjakortit digitaalisina tai fyysisinä kappaleina, valintasi mukaan. Toimituksesta emme peri lisämaksuja.

Tarjoamme yrityksille/organisaatioille myös jäsenyysmalleja, joissa yhteisönne pääsee kellumaan esimerkiksi kuukausittain. Kävijä voi esimerkiksi maksaa osan kellunnasta ja organisaatio loput. Kysy näistä lisää alla olevalla lomakkeella.

Meillä voi myös järjestää TyHy-päiviä. Voit laittaa näihinkin liittyvän tiedustelun alla olevalla lomakkeella.

Kuinka monta lahjakorttia haluaisit tilata/Kuinka monesta lahjakortista haluaisit tarjouksen?