Yrityksille

Tämä vuosi on ollut raskas ja stressaava monelle. Nyt on tärkeää muistaa työntekijöitä, asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai vaikkapa niitä tuttuja yrittäjiä, joka ovat rämpineet koronarajoitetussa suossa monta kuukautta. Kellunta ei ole ihmelääke koronaan, mutta elvyttää etätyön rasittamaa kehoa ja eristäytymisen stressaamaa mieltä.

Kerro meille allaolevalla lomakkeella, kuinka monta lahjakorttia haluat tiimillesi, joukkueellesi tai vaikka divisioonallesi. Toimitamme lahjakortit digitaalisina tai fyysisinä, valintasi mukaan. Toimitus on nopeaa ja ilmaista.


Kuinka monesta lahjakortista haluaisit tarjouksen?

FLOAT?

Nopeatempoisuuden aiheuttama stressi ja jatkuvan oppimisen vaatimus. Teknologian mahdollistama informaatiotulva ja alituinen tavoitettavissa oleminen. Arki, jossa digitaaliset väylät pommittavat aisteja ja kuormittaa mielen.

Ei ihme jos keskittymiskyky kärsii ja unettomuus vaivaa. Välillä on vaikea löytää aikaa rauhoittumiselle ja palautumiselle.

Floatin kelluntakeskukset ovat tiloja palautumiselle, keskittymiselle ja rauhoittumiselle. Me tarjoamme pysähdyksen, jota jokainen meistä välillä tarvitsee.

Kelluntatankin aistiärsykkeettömässä ympäristössä aivot pääsevät vapautumaan jatkuvasta informaatiotulvasta. Kapasiteetti ongelmanratkaisuun, luovaan ajatteluun ja uusien vaihtoehtojen ideointiin lisääntyy. Kelluntatankki on yhden ihmisen think tank, ajatushautomo.

Lue lisää