Yrityksille

Tämä vuosi on ollut raskas ja stressaava monelle. Nyt on tärkeää muistaa työntekijöitä, asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai vaikkapa niitä tuttuja yrittäjiä, joka ovat rämpineet koronarajoitetussa suossa monta kuukautta. Kellunta ei ole ihmelääke koronaan, mutta elvyttää etätyön rasittamaa kehoa ja eristäytymisen stressaamaa mieltä.

Kerro meille allaolevalla lomakkeella, kuinka monta lahjakorttia haluat tiimillesi, joukkueellesi tai vaikka divisioonallesi. Toimitamme lahjakortit digitaalisina tai fyysisinä, valintasi mukaan. Digitaaliset lahjakortit toimitamme samana päivänä, fyysiset lahjakortit voimme laittaa postiin saman päivän aikana tai toimittaa tarvittaessa lähettikuljetuksena pääkaupunkiseudun alueella.


Hinnastomme jouluna 2020 (alv 24)

1 kellunta 57€
Viisi kelluntaa 259€
10 kelluntaa 499€
Yli 10 kelluntaa 49,6€/kpl

Yksi kaverikellunta (eli kaksi samanaikaista kelluntaa) 109€
Viisi kaverikelluntaa 520€
10 kaverikelluntaa 1020€
10-30 kaverikelluntaa 101€/kpl
Yli 30 kaverikelluntaa 100€/kpl

Tutustumispaketti (sis. 3 kelluntaa, henkilökohtainen) 119€/ kpl riippumatta määrästä

Kuinka monta lahjakorttia haluaisit tilata/Kuinka monesta lahjakortista haluaisit tarjouksen?

FLOAT?

Nopeatempoisuuden aiheuttama stressi ja jatkuvan oppimisen vaatimus. Teknologian mahdollistama informaatiotulva ja alituinen tavoitettavissa oleminen. Arki, jossa digitaaliset väylät pommittavat aisteja ja kuormittaa mielen.

Ei ihme jos keskittymiskyky kärsii ja unettomuus vaivaa. Välillä on vaikea löytää aikaa rauhoittumiselle ja palautumiselle.

Floatin kelluntakeskukset ovat tiloja palautumiselle, keskittymiselle ja rauhoittumiselle. Me tarjoamme pysähdyksen, jota jokainen meistä välillä tarvitsee.

Kelluntatankin aistiärsykkeettömässä ympäristössä aivot pääsevät vapautumaan jatkuvasta informaatiotulvasta. Kapasiteetti ongelmanratkaisuun, luovaan ajatteluun ja uusien vaihtoehtojen ideointiin lisääntyy. Kelluntatankki on yhden ihmisen think tank, ajatushautomo.

Lue lisää