Ajanvaraus

Kaikki lahjakorttimme käyvät Float Kalliolla ja Float Roballa.

Huom! Kaverikellunta tarkoittaa kahta samaan aikaan tapahtuvaa kelluntaa. Varatessasi aikaa kaverikelluntaan, muista varata molemmille kellujille oma kelluntahuone.


Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin koskien ajanvarauksia:

Kelluntojen varaaminen

Varaaminen onnistuu luomalla tunnukset ajanvarausjärjestelmäämme tai kirjautumalla Facebook-tunnustesi avulla. Saat varatusta kellunnasta varausvahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli viestiä ei näy niin varmista, että varaus meni läpi. Voit varmistaa tämän ajanvarauspalvelustamme tai esimerkiksi soittamalla Float Kalliolle/Float Roballe. Voit tehdä varauksen myös soittamalla Float Kallioon numeroon 050 9111195 tai Float Roballe numeroon 050 3712234.

Kaverikellunta tarkoittaa kahta samaan aikaan varattua kelluntaa. Muistakaa varauksen yhteydessä varata molemmille kellujille oma kelluntahuone.

Kelluntojen maksaminen

Voit ostaa kelluntasi etukäteen verkkokaupastamme tai vasta saapuessasi kellumaan. Jos mietit yhden kellunnan tai tutustumispaketin välillä, tule kellumaan ja tee päätöksesi vasta kellunnan jälkeen.

Käteisen ja korttien lisäksi meillä käy maksutapana Easybreakin, Smartumin ja Edenredin virikesetelit. SmartumPay käy, mutta Smartumin korttimaksu ei toistaiseksi onnistu.

Haluatko kellua pidempään kuin 60 minuuttia?

Jos haluat kellua pidempään kuin 60 minuuttia, voit kellua arkisin klo 7.00 alkavilla ajoilla sekä jokaisen illan viimeisillä ajoilla halutessasi 60-90 minuuttia ilman lisämaksua. Muista vain pyytää meiltä pidempää kelluntaa saapuessasi. Voit saapua aamun ensimmäiseen kelluntaan myös 7.30. Aamun seuraava kellunta alkaa klo 9.00.

07.00 alkavia kellunta-aikoja ei ole tarjolla kaikkina aikoina. Kesällä ja poikkeustilanteissa aamun ensimmäinen kellunta alkaa hieman myöhemmin. Tällöin ei myöskään välttämättä ole mahdollisuutta kellua yli 60 minuuttia. Ajanvarauspalvelustamme näet helposti tarjolla olevat ajat.

Kellunta-ajan peruminen

Muistathan peruuttaa varauksesi mikäli olet estynyt tulemaan. Voit perua kellunnan 12 tuntia ennen kellunnan alkamista varauspalvelumme kautta, soittamalla tai sähköpostitse. Varauksen vahvistusviestissä on myös linkki, josta voit peruuttaa varauksen näppärästi.

Peruuttamattomasta kellunnasta Floatilla on oikeus veloittaa voimassaolevalta sarjakortilta yksi käyntikerta. Muilta veloitetaan 30 euron peruutusmaksu / peruuttamaton kellunta.


Mahdollisiin kysymyksiin vastailemme osoitteesta: info@wefloat.fi