Ajanvaraus

Ajanvaraus

Kaikki lahjakorttimme käyvät Float Kalliolla ja Float Roballa.

Huom! Kaverikellunta tarkoittaa kahta samaan aikaan tapahtuvaa kelluntaa. Varatessasi aikaa kaverikelluntaan, muista varata molemmille kellujille oma kelluntahuone.

Mikäli haluamasi aika on varattuna, voi liittyä jonotuslistallemme. Jos haluamasi aika vapautuu, soitamme sinulle ja tarjoamme aikaa.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin koskien ajanvarauksia:

Kelluntojen varaaminen

Varaaminen onnistuu luomalla tunnukset ajanvarausjärjestelmäämme tai kirjautumalla Facebook-tunnustesi avulla. Saat varatusta kellunnasta varausvahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli viestiä ei näy niin varmista, että varaus meni läpi. Voit varmistaa tämän ajanvarauspalvelustamme tai esimerkiksi soittamalla Float Kalliolle/Float Roballe. Voit tehdä varauksen myös soittamalla Float Kallioon numeroon 050 9111195 tai Float Roballe numeroon 050 3712234.

Kaverikellunta tarkoittaa kahta samaan aikaan varattua kelluntaa. Muistakaa varauksen yhteydessä varata molemmille kellujille oma kelluntahuone.

Kelluntojen maksaminen

Voit ostaa kelluntasi etukäteen verkkokaupastamme tai vasta saapuessasi kellumaan. Jos mietit yhden kellunnan tai tutustumispaketin välillä, tule kellumaan ja tee päätöksesi vasta kellunnan jälkeen.

Käteisen ja korttien lisäksi meillä käy maksutapana Easybreakin, Smartumin ja Edenredin työhyvinvointiedut.

Haluatko kellua pidempään kuin 60 minuuttia?

Voit kellua jokaisen illan viimeisillä ajoilla halutessasi 60-90 minuuttia ilman lisämaksua. Muista vain pyytää meiltä pidempää kelluntaa saapuessasi.

Voit myös varata kaksi peräkkäistä kellunta-aikaa ja kellua yhteensä 150 minuuttia. Jos sinulla on ostettuna jo yksi kellunta (tai sinulla on yhteen kelluntaan oikeuttava lahjakortti) voit maksaa 28e, saadaksesi tuplakellunnan. Muutoin tuplakellunnan hinta on 95e.

Kellunta-ajan peruminen

Muistathan peruuttaa varauksesi mikäli olet estynyt tulemaan. Voit perua kellunnan 12 tuntia ennen kellunnan alkamista varauspalvelumme kautta, soittamalla tai sähköpostitse. Varauksen vahvistusviestissä on myös linkki, josta voit peruuttaa varauksen näppärästi.

Peruuttamattomasta kellunnasta tai alle 12 tuntia ennen kelluntaa ilman painavaa syytä tehdystä peruutuksesta Floatilla on oikeus veloittaa asiakastililta yksi käyntikerta. Muilta voidaan veloittaa 25 euron peruutusmaksu / peruuttamaton kellunta.

Mahdollisiin kysymyksiin vastailemme osoitteesta: info@wefloat.fi