Ajanvaraus

Sekä Float Kallio, että Float Roba ovat nyt auki. Voit lukea Covid-19-epidemiaan liittyvistä käytännöistämme täältä.

Kaikki lahjakorttimme käyvät Float Kalliolla ja Float Roballa

Kelluntojen varaaminen

Kellunnan voit varata 3 viikkoa eteenpäin. Varaaminen onnistuu luomalla tunnukset järjestelmään tai kirjautumalla Facebook-tunnustesi avulla.  Saat varatusta tunnista varausvahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli näin ei ole niin tarkistathan, että varaus tuli perille. Voit tehdä varauksen myös soittamalla Float Kallioon numeroon 050 9111195 tai Float Roballe numeroon 050 3712234.

Kaverikellunta tarkoittaa kahta samaan aikaan varattua kelluntaa. Muistakaa varauksen yhteydessä varata molemmille kellujille oma kelluntahuone.

Kelluntojen maksaminen

Voit ostaa kelluntasi etukäteen verkkokaupastamme tai vasta saapuessasi kellumaan. Jos mietit yhden kellunnan tai tutustumispaketin välillä, tule kellumaan ja tee päätöksesi vasta kellunnan jälkeen.

Käteisen ja korttien lisäksi meillä käy maksutapana Easybreakin, Smartumin ja Edenredin virikesetelit. SmartumPay käy, mutta Smartumin korttimaksu ei toistaiseksi onnistu.

Haluatko kellua pidempään kuin 60 minuuttia?

Jos haluat kellua pidempään kuin 60 minuuttia, voit kellua arkisin klo 7.00 alkavilla ajoilla sekä jokaisen illan viimeisillä ajoilla halutessasi 60-90 minuuttia ilman lisämaksua. Muista vain pyytää meiltä pidempää kelluntaa saapuessasi. Voit saapua aamun ensimmäiseen kelluntaan myös 7.30. Aamun seuraava kellunta alkaa klo 9.00.  

Kellunnan peruminen

Muistathan peruuttaa varauksesi mikäli olet estynyt tulemaan. Voit perua kellunnan 12 tuntia ennen kellunnan alkamista varauspalvelumme kautta, soittamalla tai sähköpostitse. Varauksen vahvistusviestissä on linkki, josta voit peruuttaa tunnin näppärästi.

Peruuttamattomasta kellunnasta Floatilla on oikeus veloittaa voimassaolevalta sarjakortilta yksi käyntikerta. Muilta veloitetaan 30 euron peruutusmaksu / peruuttamaton kellunta.


Jos tulet ensimmäistä kertaa kellumaan, saavuthan paikalle hieman aikaisemmin.

Mahdollisiin kysymyksiin vastailemme osoitteesta: info@floatkallio.fi