Kevät

Anna lahjaksi rentouttava elämys

Rentouttavimmat elämykset alennetuin hinnoin. Itselle tai lahjaksi.

Aistilevollisessa kellunta-altaassa aivot pääsevät vapautumaan jatkuvasta ärsyketulvasta ja keho saavuttaa syvän rentoutumisen. Kelluntaan Floatilla sisältyy kaikki pyyhkeistä kosmetiikkaan ja pesuaineista tarjoiluihin, joten lahjan saajan ei tarvitse tuoda mitään mukanaan.

Suosituimmat lahjat

Osta itselle tai anna lahjaksi.

Kaikki ostetut kellunnat ja paketit ovat samalla myös lahjakortteja.

Ostaessasi kellunnan verkkokaupasta saat sähköpostiisi pdf-muotoisen lahjakortin.
Liitteenä tulevassa lahjakortissa ei näy kellunnan hintaa. Halutessasi voit myös hakea lahjakortin toimipisteistämme Float Kalliolta tai Float Robalta. Olemme auki joka päivä aamusta iltaan.

Lahjakortteihin ei tule nimeä, eli voit tilata lahjakortin itsellesi ja antaa sen haluamallesi henkilölle.

Kaikki lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Rautalankaa ja pähkinänkuorta – Mitä on kellunta?

Mitä?

Kellunta-allas on parivuoteen kokoinen ja avara tila, jonka pohjalla on erittäin kelluttavaa Epsom-suolavettä. Sekä ilma, että vesi ovat ihonlämpöisiä. Veteen käydään makaamaan ja etsitään hyvä asento. Valot voi halutessaan sammuttaa, jolloin hiljaisuuden lisäksi painottomuudessa on läsnä täydellinen pimeys. Mitään muuta sinun ei tarvitse tehdä. Voit kerrankin keskittyä vain olemaan.

Miksi?

Hyviä syitä kellua lukemattomia. Yleisin on halu rentoutua. Meille tullaan lääkärien ja terapeuttien ohjaamina hoitamaan esimerkiksi stressiä, unettomuutta ja kroonista kipua, sekä tehostamaan palautumista. Mitään erityistä syytä ei kelluja kuitenkaan tarvitse. Häiriötön hetki täydellistä rauhaa tekee hyvää ihan jokaiselle.

Miten?

Kellumaan tullaan yleensä jonkin tavoitteen tai intention kanssa. Kaivataan rentoutumista, palautumista tai vaikkapa meditatiiviseen tilaan pääsemistä. Intention määrittäminen on ihan järkevää, mutta kelluessa on hyvä myös yrittää luopua kaikenlaisesta tavoitteellisuudesta- rentoutumista kun ei voi suorittaa eikä mieltä pakottaa. Lopulta kellunnassa on kyse irti päästämisestä. Tai ainakin otteen löysäämisestä. Kellunta-altaan aistiärsykkeettömyydessä tämä on uskomattoman helppoa.

Kenelle kellunta sopii lahjaksi?

Melkeinpä kaikille!

Kelluntakokemus on lähes aina oikein miellyttävä, vaikka ensialkuun osa sitä vähän jännitääkin. Useimmiten jännitys liittyy ahtaan paikan kammoon, mutta viiden vuoden kokemuksella ja tuhansia ihmisiä kelluttaneina olemme varmoja, että tämä jännitys kyllä hälvenee viimeistään sitten kun lahjan saaja näkee kellunta-altaan omin silmin – allas on avara ja oikein reilun kokoinen. Valot voi halutessaan pitää päällä ja kannen auki, joten kokemus on varmasti miellyttävä kaikille.

…muutama mahdollinen poikkeus

Toki on muutamia tapauksia, joissa suosittelemme keskustelemaan lääkärin kanssa tai pyytämään meiltä lisätietoja ennen kellumaan tuloa. Tällaisia tapauksia ovat

– voimakkaat psyykehäiriöt

– epilepsia

– tasapaino-ongelmat (esim. Menierin tauti)

– sydämen toimintaongelmat (vain hoitavan lääkärin kirjallisella suostumuksella)

Kellumaan ei kannata tulla uuden tatuoinnin kanssa. Mikäli olet värjännyt hiukset, odota 2 viikkoa ennen kelluntaa.

Hyvinvointiedut

Float Kalliolla ja Float Roballa voit maksaa myös työhyvinvointieduillasi. Verkkokaupassamme käy maksutapoina myös Smartum. Epassi ei meillä valitettavasti käy.

Edenredillä vastaavaa verkkomaksumahdollisuutta ei ole, mutta etämaksu onnistuu kyllä Edenred-sovelluksella seuraavasti;
1. Etsi sovelluksesta meidän toimipiste (esim Float Kallio) ja maksa haluamaasi tuotetta vastaava summa. 
2. Laita meille viestiä info@wefloat.fi ja kerro maksaneesi sovelluksella. Tarkastamme maksun ja laitamme lahjakortin/kelluntalipun sinulle sähköpostiin.