Kaverikellunta

130,00 

Kivempihan se on kaverin kanssa. Tällä paketilla pääset läheisesi kanssa viettämään yhteistä aikaa. Varsinainen kellunta tapahtuu eri huoneissa. Kun varaat ajan kaverikellunnalle, muista varata kaksi erillistä huonetta. Voitte tulla kellumaan joko Float Kalliolle tai Float Roballe. Rentoutuskellunta kestää 60 minuuttia. Kelluntaan sisältyy kaikki pyyhkeistä kosmetiikkaan ja pesuaineista tarjoiluihin, joten et tarvitse mitään mukaasi. Kellunnan jälkeen voitte nauttia yhteisestä ajasta olohuoneessamme kahvin, teen ja pienten naposteltavien äärellä. Tarjoilut kuuluvat meillä aina kellunnan hintaan. Tämä lippu/lahjakortti on voimassa yhden vuoden.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Kivempihan se on kaverin kanssa. Tällä paketilla pääset läheisesi kanssa viettämään yhteistä aikaa. Varsinainen kellunta tapahtuu eri huoneissa. Kun varaat ajan kaverikellunnalle, muista varata kaksi erillistä huonetta. Voitte tulla kellumaan joko Float Kalliolle tai Float Roballe.

Rentoutuskellunta kestää 60 minuuttia. Kelluntaan sisältyy kaikki pyyhkeistä kosmetiikkaan ja pesuaineista tarjoiluihin, joten et tarvitse mitään mukaasi. Kellunnan jälkeen voitte nauttia yhteisestä ajasta olohuoneessamme kahvin, teen ja pienten naposteltavien äärellä. Tarjoilut kuuluvat meillä aina kellunnan hintaan.

Tämä lippu/lahjakortti on voimassa yhden vuoden.

Saatat myös pitää...