Float Center Helsinki Oy:n palautusehdot

Float Center Helsinki Oy:n palautusehdot

1. Soveltamisala

Näitä ehtoja sovelletaan Float Center Helsinki Oy: kuluttajille suuntaamaan etämyyntiin kuten verkkokauppa.

4. Myyjän yritys ja yhteystiedot

Float Center Helsinki Oy

Y-tunnus 2707567-8

Itäinen Brahenkatu 13 D 86, 00510 Helsinki

Info@wefloat.fi

4. Peruutusehdot

4.1. Peruutusoikeus
Kuluttajansuojalain 6 luvun 14 §:n mukaan kuluttajalla on etämyynnissä oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä Float Center Helsingille:lle 14 päivän määräajassa. 14 päivän peruutusaika alkaa, kun asiakas on vastaanottanut tilausvahvistuksen. Tavaran osalta peruutusaika alkaa kuitenkin tavaran vastaanottamisesta, jos tuote vastaanotetaan myöhemmin kuin tilausvahvistus.

4.2 Peruutusilmoituksen tekeminen

Peruutusilmoituksen voi tehdä lähettämällä sähköpostin Float Center Helsingin asiakaspalvelun sähköpostiin osoitteeseen info@wefloat.fi tai soittamalla asiakaspalveluun 0503293304.

4.3 Lahjakortin palauttaminen

Asiakkaan on palautettava vastaanottamansa lahjakortti viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

4.4 Palautusten käsittely

Float Center Helsinki käsittelee palautukset viipymättä saapumisjärjestyksessä. Palautuksiin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä asiakaspalveluun.

5. Float Center Helsingin virhevastuu

Float Center Helsinki on vastuussa myymiensä tavaroiden ja palveluiden virheistä kuluttajansuojalain säännösten mukaisesti.

6. Erimielisyydet

Asiakkaalla on oikeus saattaa Float Center Helsingin kanssa tekemäänsä sopimusta koskeva erimielisyys käsiteltäväksi Kuluttajariitalautakuntaan (www. kuluttajariita.fi), jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla. Kuluttajariitalautakunnan päätökset ovat luonteeltaan suosituksia. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

10. Ehtojen voimassaolo

Nämä erityisehdot tulevat voimaan 1.1.2022. Nämä ehdot ovat voimassa 1.1.2022 alkaen toistaiseksi.