Ystävänpäivä

Hyvää ystävänpäivää!

Make ystävänpäivä great again!

Me mietiskelimme täällä Floatin porukan kesken, että kyllä oli ystävänpäivä ennen kivempi juttu. Siis silloin kun itse oltiin ala-asteella. Silloin ystävänpäivässä oli kyse ystävistä – siitä että kaivetaan vähän ujostellen kavereille yli-isosta koulurepusta itse tehtyjä kortteja, joissa sanotaan heille kivoja asioita ja kiitetään ystävyydestä. 

Nyt ystävänpäivässä tuntuu olevan kyse vain romanttisista ihmissuhteista. Yhtään nyt romantiikkaa väheksymättä, tämä on vähän harmi homma. Meidän kulttuurissa on kuitenkin valtavan paljon erilaisia rituaaleja, konventioita, juhlapäiviä ja muita, jotka vahvistavat sitä ajatusta, että romanttiset ihmissuhteet ovat tärkeitä ja huolenpidon arvoisia.

Mutta entäs ystävät? Ystävyyssuhteet ovat monille ihan niitä elämän pisimpiä ja tärkeimpiä ihmissuhteita. Näiden suhteiden vuosipäivät eivät kuitenkaan usein ole juhlinnan aiheita, eikä kollektiivista ystävyyden päivää ole. Tai no siis nyt juuri googlattiin ja näköjään on Kansainvälinen ystävyyden päivä 30.7 mutta you know what we mean… 

Oli miten oli, täten julistamme ystävänpäivän päiväksi, jolloin muistamme kaikkia rakkaita, tärkeitä ja arvokkaita ihmissuhteitamme, olivat ne romanttisia tai eivät. Kaikenlainen amerikkalais-konsumeristinen sydänkarkkisuklaahapatus julistetaan pannaan.  

Tämän pohdinnan (ja julistuksen) innoittamana päätimme lanseerata helmikuun ajaksi nykyisen kaverikellunnan rinnalle Kolmen Kaverin Kellunnan. Eli siis käytännössä kyse on tismalleen samasta asiasta kuin kaverikellunnassa, mutta kahden sijasta tällä paketilla voi tulla kolme kellujaa samaan aikaan. 

Kolmen Kaverin Kellunta tarkoittaa siis sitä, että varaatte kolme kelluntahuonetta yhtä aikaa (eli Float Roban tai Float Kallion kaikki huoneet) – näin saatte koko kelluntakeitaamme omaan käyttöönne ja kellunnan jälkeen voitte ystävöidä (eli viettää yhteistä aikaa) meidän olohuoneessa ihan omalla porukalla. Kellunnan jälkeen olohuoneemme on teidän yksityiskäytössänne.

Tämä ihanuus maksaa 149€, eli vain 19€ enemmän kuin kaverikellunta!

Kolmen Kaverin Kellunta tarjolla ja alessa siis helmikuun ajan!

Ostaessasi kellunnan verkkokaupasta saat sähköpostiisi pdf-muotoisen lahjakortin.
Liitteenä tulevassa lahjakortissa ei näy kellunnan hintaa. Halutessasi voit myös hakea lahjakortin toimipisteistämme Float Kalliolta tai Float Robalta.

Lahjakortteihin ei tule nimeä, eli voit tilata lahjakortin itsellesi ja antaa sen haluamallesi henkilölle.

Kaikki lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Rautalankaa ja pähkinänkuorta – Mitä on kellunta?

Mitä?

Kellunta-allas on parivuoteen kokoinen ja avara tila, jonka pohjalla on erittäin kelluttavaa Epsom-suolavettä. Sekä ilma, että vesi ovat ihonlämpöisiä. Veteen käydään makaamaan ja etsitään hyvä asento. Valot voi halutessaan sammuttaa, jolloin hiljaisuuden lisäksi painottomuudessa on läsnä täydellinen pimeys. Mitään muuta sinun ei tarvitse tehdä. Voit kerrankin keskittyä vain olemaan.

Miksi?

Hyviä syitä kellua lukemattomia. Yleisin on halu rentoutua. Meille tullaan lääkärien ja terapeuttien ohjaamina hoitamaan esimerkiksi stressiä, unettomuutta ja kroonista kipua, sekä tehostamaan palautumista. Mitään erityistä syytä ei kelluja kuitenkaan tarvitse. Häiriötön hetki täydellistä rauhaa tekee hyvää ihan jokaiselle.

Miten?

Kellumaan tullaan yleensä jonkin tavoitteen tai intention kanssa. Kaivataan rentoutumista, palautumista tai vaikkapa meditatiiviseen tilaan pääsemistä. Intention määrittäminen on ihan järkevää, mutta kelluessa on hyvä myös yrittää luopua kaikenlaisesta tavoitteellisuudesta- rentoutumista kun ei voi suorittaa eikä mieltä pakottaa. Lopulta kellunnassa on kyse irti päästämisestä. Tai ainakin otteen löysäämisestä. Kellunta-altaan aistiärsykkeettömyydessä tämä on uskomattoman helppoa.

Kenelle kellunta sopii lahjaksi?

Melkeinpä kaikille!

Kelluntakokemus on lähes aina oikein miellyttävä, vaikka ensialkuun osa sitä vähän jännitääkin. Useimmiten jännitys liittyy ahtaan paikan kammoon, mutta viiden vuoden kokemuksella ja tuhansia ihmisiä kelluttaneina olemme varmoja, että tämä jännitys kyllä hälvenee viimeistään sitten kun lahjan saaja näkee kellunta-altaan omin silmin – allas on avara ja oikein reilun kokoinen. Valot voi halutessaan pitää päällä ja kannen auki, joten kokemus on varmasti miellyttävä kaikille.

…muutama mahdollinen poikkeus

Toki on muutamia tapauksia, joissa suosittelemme keskustelemaan lääkärin kanssa tai pyytämään meiltä lisätietoja ennen kellumaan tuloa. Tällaisia tapauksia ovat

– voimakkaat psyykehäiriöt

– epilepsia

– tasapaino-ongelmat (esim. Menierin tauti)

– sydämen toimintaongelmat (vain hoitavan lääkärin kirjallisella suostumuksella)

Kellumaan ei kannata tulla uuden tatuoinnin kanssa. Mikäli olet värjännyt hiukset, odota 2 viikkoa ennen kelluntaa.

Hyvinvointiedut

Float Kalliolla ja Float Roballa voit maksaa myös työhyvinvointieduillasi. Verkkokaupassamme käy maksutapoina myös Smartum ja Eazybreak.

Edenredillä vastaavaa verkkomaksumahdollisuutta ei ole, mutta etämaksu onnistuu kyllä Edenred-sovelluksella seuraavasti;
1. Etsi sovelluksesta meidän toimipiste (esim Float Kallio) ja maksa haluamaasi tuotetta vastaava summa. 
2. Laita meille viestiä info@wefloat.fi ja kerro maksaneesi sovelluksella. Tarkastamme maksun ja laitamme lahjakortin/kelluntalipun sinulle sähköpostiin.