Floatin Joulu

Kellunnat pukinkonttiin alennetuin hinnoin

Jos haussa on jotain muuta, kuin nurkkiin kertyvää tavaraa, olet tullut oikealle sivulle. Näiltä sivuilta löydät joulun rentouttavimmat lahjat alennetuin hinnoin.

Kellunta-altaan aistiärsykkeettömässä ja painottomassa ympäristössä aivot pääsevät vapautumaan jatkuvasta informaatiotulvasta ja keho saavuttaa syvän rentoutumisen. Kelluntahuone varataan 90 minuutiksi, josta altaassa ollaan 60 minuuttia. Kelluntaan sisältyy kaikki pyyhkeistä kosmetiikkaan ja pesuaineista tarjoiluihin, joten lahjan saajan ei tarvitse tuoda mitään mukanaan.

Rautalankaa ja pähkinänkuorta – Mitä on kellunta?

Mitä?

Kellunta-allas on parivuoteen kokoinen ja avara tila, jonka pohjalla on erittäin hyvin kelluttavaa Epsom-suolavettä. Sekä ilma, että vesi ovat ihonlämpöisiä. Veteen käydään makaamaan ja etsitään hyvä asento. Valot voi halutessaan sammuttaa, jolloin hiljaisuuden lisäksi painottomuudessa on läsnä täydellinen pimeys. Mitään muuta sinun ei tarvitse tehdä. Voit kerrankin keskittyä vain olemaan.

Kellunta kestää meillä normaalisti 60 minuuttia. Tämän jälkeen tarjoamme kahvia/teetä olohuoneessamme, jossa voit nauttia kellunnan jälkihehkusta – yhteensä meillä käyntiin on hyvä varata parisen tuntia.

Tullessasi kellumaan et tarvitse mitään mukaasi. Meiltä löytyy pyyhkeet, kosmetiikat ja kaikki muu tarvittava. Uima-asua et kelluessa tarvitse. Varaa aika ja tule vain paikalle, me hoidamme loput.

Miksi?

Hyviä syitä kellua on lukemattomasti. Meille tullaan lääkärien ja terapeuttien ohjaamina hoitamaan esimerkiksi stressiä, unettomuutta ja kroonista kipua, sekä tehostamaan palautumista. Mitään erityistä syytä ei kelluja kuitenkaan tarvitse. Kellunta-altaan aistiärsykkeettömässä ja painottomassa ympäristössä aivot pääsevät vapautumaan jatkuvasta informaatiotulvasta ja keho saavuttaa syvän rentoutumisen. Häiriötön hetki täydellistä rauhaa tekeekin hyvää ihan jokaiselle.

Miten?

Kellumaan tullaan yleensä jonkin tavoitteen tai intention kanssa – Kaivataan rentoutumista, palautumista, tai vaikkapa meditatiiviseen tilaan pääsemistä. Intention määrittäminen on usein ihan järkevää, mutta kelluessa on hyvä myös yrittää luopua kaikenlaisesta tavoitteellisuudesta – rentoutumista kun ei voi suorittaa, eikä mieltä pakottaa. Lopulta kellunnassa on kyse irti päästämisestä. Tai ainakin otteen löysäämisestä. Kellunta-altaan aistiärsykkeettömyydessä tämä on uskomattoman helppoa.

Ostaessasi kellunnan verkkokaupasta saat sähköpostiisi pdf-muotoisen lahjakortin. Liittenä tulevassa lahjakortissa ei näy kellunnan hintaa. Halutessasi voit myös hakea lahjakortin toimipisteistämme Float Kalliolta tai Float Robalta (yhteystiedot). Olemme auki joka päivä aamusta iltaa ja aina aattoon asti.

Lahjakortteihin ei tule nimeä, eli voit tilata lahjakortin itsellesi ja antaa sen haluamallesi henkilölle.

Kaikki lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä, joskin koronatilanteen pitkittyessä pidennämme tarvittaessa voimassaoloaikaa.

Kenelle kellunta sopii lahjaksi?

Melkeinpä kaikille.

Kelluntakokemus on lähes aina oikein miellyttävä, vaikka ensialkuun osa sitä vähän jännitääkin. Useimmiten jännitys liittyy ahtaan paikan kammoon, mutta viiden vuoden kokemuksella ja tuhansia ihmisiä kelluttaneina olemme varmoja, että tämä jännitys kyllä hälvenee viimeistään sitten kun lahjan saaja näkee kellunta-altaan omin silmin – allas on avara ja oikein reilun kokoinen. Valot voi halutessaan pitää päällä ja kannen auki, joten kokemus on varmasti miellyttävä kaikille.

Toki on muutamia tapauksia, joissa suosittelemme keskustelemaan lääkärin kanssa tai pyytämään meiltä lisätietoja ennen kellumaan tuloa. Tällaisia tapauksia ovat

– voimakkaat psyykehäiriöt

– epilepsia

– tasapaino-ongelmat (esim. Menierin tauti)

– sydämen toimintaongelmat (vain hoitavan lääkärin kirjallisella suostumuksella)

Verenpaine laskee kelluessa, joten mikäli kellujalla on jo valmiiksi matala verenpaine, on olemassa pyörtymisriski altaasta nousessa. Tilasta löytyy kuitenkin penkki, johon voi tarvittaessa tukeutua.


Kellumaan ei kannata tulla uuden tatuoinnin kanssa. Mikäli olet värjännyt hiukset, odota 2 viikkoa ennen kelluntaa.

Haluatko lahjakortin postitse? – Tilaa viimeistään 14.12

Jos haluat verkkokaupasta ostetun lahjakortin fyysisenä kappaleena, voimme toimittaa tilauksesi postitse. Kun tilaat viimeistään 14.12, ehtii tilauksesi jouluaattoon mennessä perille. Voit myös halutessasi käydä verkkokaupan tilausvahvistusta vastaan hakemassa Float Kalliolta tai Float Robalta lahjakortin.


Vinkki: Verkkokaupastamme ostetuissa lahjakorteissa on numeroita ja kirjaimia sisältävä koodi. Voit halutessasi askarrella mieleisesi lahjakortin ja kirjoittaa siihen saamasi koodin. Koodia näyttämällä lahjansaaja pääsee meille kellumaan!


Float Kalliolla ja Float Roballa voit maksaa myös työhyvinvointieduillasi. Verkkokaupassamme käy maksutapoina myös Smartum ja Eazybreak.