Tutustumispaketti – Opiskelija/eläkeläinen/työtön

99,00 

Tutustumispaketti on hyvä tapa tutustua kelluntaan ja säännöllisen kellunnan hyötyhin. Paketti sisältää kolme kelluntaa, jotka on käytettävä kuuden kuukauden kuluessa ensimmäisestä kellunnasta. Opiskelija-/työtön-/ eläkeläishintaiset kellunnat arkisin ennen klo 16.00 Rentoutuskellunta kestää 60 minuuttia. Palveluun sisältyy kaikki pyyhkeistä kosmetiikkaan ja pesuaineista tarjoiluihin, joten et tarvitse mitään mukaasi. Paketti on ostohetken jälkeen voimassa vuoden ja käy sekä Float Kalliolla, että Float Roballa. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jonka yhteydessä on lippusi/lahjakorttisi. Tuossa lipussa/lahjakortissa ei ole hintaa, joten voit antaa sen myös lahjaksi.

Varastossa

Osasto:

Kuvaus

Tutustumispaketti on hyvä tapa tutustua kelluntaan ja säännöllisen kellunnan hyötyhin. Paketti sisältää kolme kelluntaa, jotka on käytettävä kuuden kuukauden kuluessa ensimmäisestä kellunnasta.

Opiskelija-/työtön-/ eläkeläishintaiset kellunnat arkisin ennen klo 16.00

Rentoutuskellunta kestää 60 minuuttia. Palveluun sisältyy kaikki pyyhkeistä kosmetiikkaan ja pesuaineista tarjoiluihin, joten et tarvitse mitään mukaasi.

Paketti on ostohetken jälkeen voimassa vuoden ja käy sekä Float Kalliolla, että Float Roballa. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jonka yhteydessä on lippusi/lahjakorttisi. Tuossa lipussa/lahjakortissa ei ole hintaa, joten voit antaa sen myös lahjaksi.

Saatat myös pitää...